Avds. Can Mas s/n | 08784 Piera (Barcelona) Spain | Tel: (+34) 937 725 000 | Fax: (+34) 937 760 0028 | info@aureavivers.com
Correo Electrónico:
Contraseña:
RegistrarseRegistrarse

Correo Electrónico*
Contraseña*
Repetir Contraseña*
Nombre*
Apellidos*
Telefòno
* Campos obligatorios

Condicions d' Ús

Política sobre la propietat intel·lectual
Els continguts d'aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, documents de qualsevol format, etc. són propietat de SAT AUREA 1477, CAT o bé de terceres parts, les quals han autoritzat la seva difusió al autor del lloc web de SAT AUREA 1477.CAT.
SAT AUREA 1477, CAT no es fa responsable de la informació o continguts de la web que es facin servir sense la seva autorització o per fins aliens al interes de la companyia, tampoc de les dades que es poden aconseguir a través d'enllaços a sistemes externs vinculats al lloc web.
Política sobre la gestió de dades de caràcter personal
En aquest lloc web, hi ha apartats que requereixen la introducció de dades de caràcter personal als usuaris per tal de poder prestar els serveis corresponents a càrrec de SAT AUREA 1477, CAT o empreses vinculades, a les que es podra cedir les dades i només a efectes d'oferir els seus servis i productes, afavorint els intercanvis entre clients i provehidors.
SAT AUREA 1477, CAT garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, d'acord a la llei de Protecció de dades Personals (LOPD) així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seguretat d'aquestes dades. Es garanteix que les vostres dades són utilitzades únicament per SAT AUREA 1477, CAT i empreses vinculades a qui s'autoritza expressament per poder gestionar les dades facilitades, llevat petició expresa de cancel.lació, rectificació o oposició.
Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD
Per l'exercici d'aquets drets, podeu dirigir-vos a:

SAT AUREA 1477, CAT
Carretera, 6-8 (La Beguda Baixa)
08791 Sant Llorenç d’Hortons (Barcelona)
per e.mail a : info@aureavivers.com
Telefonicament al num 93 772 50 00 o per
Telefax 93 776 00 28